Wednesday, May 8, 2013

Svinjski paprikaš na pivarski nacin


Svinjski paprikaš na pivarski nacin

  • 600 g svinjskog mesa u kockama - 
  • so - 
  • biber - 
  • 1 kašika maslaca - 
  • 2 crna luka - 
  • 1 kašika koncentrata od paradajza - 
  • 1 kašika brašna - 3 kašike blage aleve paprike - 
  • 6 dcl piva - 
  • 1 list lovora - 
  • 1 kašicica seckanog ruzmarina - 
  • 150 g kisele pavlake 



Meso zacinite i propržite na maslacu.Dodajte seckan luk i još malo dinstajte.Zatim dodajte koncetrat paradajza,brašno, alevu papriku,biber, ruzmarin i pivo.Poklopljeno na tihoj vatri dinstajte 40 minuta.Mekano meso izvadite iz sosa i ostavite ga na toplom.Sos sa svim sastojcima izmiksajte,umešajte kiselu pavlaku, vratite meso i služite toplo. 



0 comments:

Post a Comment