Paprikaš od hobotnice
Potrebno je:
800 g hobotnice
1 kg krompira
3 glavice crnog luka
1 čaša crnog vina
sok od pola limuna
maslinovo ulje
seckani peršun
list lorbera
biber
so
Priprema:
Hobotnicu skuvati i iseći na kolutice. Luk iseći na rebarca i propržiti na ulju dok ne omekša.
Dodati krompir isečen na krupnije kriške i lorber i lagano dinstati 15 minuta.
Dodati hobotnicu, so, biber i vino i nastaviti sa dinstanjem dok krompir ne omekša.
Tada dodati limunov sok i peršun.
Poslužiti toplo.
Search This Blog
Wednesday, June 5, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment